Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vitaminens julekaka.... blir som en kladdkaka och serveras indränkt med amaretto och vispad grädde... Ps...Glömde broccolin...Ds.


Vitaminernas julekaka





Baka, baka, julekaka
kryddad med all energi.
Kålrot, kiwi, apelsin,
morot, äpple, vitamin.

Sedan kommer kardemumma,
nejlikor och kakao.
Kanel, kokkos, vanilj med stängel,
smakar mumma må ni tro.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 17:11



Bookmark and Share


  ULJO
Säkert en god julkaka. Bra poetat förövrigt.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori