Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämmer detta Dr Limerick?

En doktor från platsen Accept
hos jägare blev en sorts adept
tio skott sköt på
kanin utan en träff då
jägar´n sa: -Bättre du skriver ut ett recept!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt