Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: en fridfull och fredlig och frejdig bondgård god nog åt Frej och Freja och även deras ungar och alla fridlysta blommor




Senryu ~ Scan

~*~

Den enda Scan jag
använder är den som för
in bild och texter

LPWJ 25/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-26 07:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul text.
2010-03-22

    ej medlem längre
Fyndigt...
2009-11-26

  thyra
Jag tror jag håller mig till densamma, efter tidens nya rön :)

Mycket klurit påkommet!
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP