Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Odens maka Friggs bror Njords barn Frej och Freja




RimTanka ~ Frejdigt liv

~*~

En fridfullt fredlig
frejdig bondgård är god nog
åt Frej och Freja

även deras ungar och
alla fridlysta blommor

LPWJ 26/11/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 07:35



Bookmark and Share


    Calin
:)
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP