Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Ensamrätten

Ensamrätten har åter blivit min
ur hans mörka bakgård
föddes en kreativitet
vi blev vänner för livet,
skålade och log på bild

jag blev jag

min tid var min

mitt ord var mitt

Ensamrätten är kvar på sin plats
skådar allting från sin piedestal
kreativiteten lär oss döda tid
ger oss möjlighet att se ljuset i mörkret
vi är vänner för livet, men ler aldrig längre på bild

jag är jag

min tid är framtiden

mitt ord hörs




Fri vers av J P
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P