Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en vän

Jag var där när du grät om natten
jag var där när du log mot mig
jag var där vid alla skratten
jag var där när du ångrade dig

jag var där när du föll omkull
och inte tog dig upp igen
jag var där när du var bakfull
jag var där, min vän

jag fanns där för dig när du hade det tufft
jag fanns där för dig när allt gick bra
jag fanns där för dig när du var utan förnuft
jag fanns där för dig när du ville dra

jag var där för dig när du inte ville vara kvar
jag var där för dig när du kröp ihop till en boll
jag var där och gav dig alla svar
även fast jag inte hade någon koll

jag var där för dig när du inte ville leva
jag fanns där för dig när du inte kunde stå
jag var där för att hjälpa dig överleva
och jag kommer vara där när ditt hjärta slutar slå





Fri vers av anapanda
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 23:08



Bookmark and Share


  komplicerad
En dikt om sann kärlek
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda