Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växtlighet, vår

 

det går år

i samma känsla

vi växer bara såsom

förut min kappa

emot marken

 

fast vi gör det

mot solarna

som glittrar

 

i barnens

mörka och mörknande

ögon då

vi gungar dem på höften

 

vi är för alltid

och inget jag kommer

att vakna febersvettig och utan

 

ni är mitt fäste




Fri vers av molly crayons
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons