Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pistol

Pistolen faller till marken
utan att ha avfyrats
inget blod är utgjutet
inget kulhål markerar kroppen
och ingen har förlorat sitt liv

men
någonstans så gråter ändå
en man




Fri vers av thepinkprincess
Läst 769 gånger
Publicerad 2004-06-22 16:26



Bookmark and Share


  Linda A
känsloladdat och intressant
det finns mycket tänkvärt i orden
bra radbrytningar och väl valda ord
snyggt.
2004-08-30
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess