Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du betyder ingenting

du betyder ingenting
du betyder ingenting nu

tre år efter första blicken och jag
förstår fortfarande inte ditt blyga sätt
hur du säger saker som ingen förstår
det måste bero på ditt konstiga efternamn
och din konstnärliga ådra

tre år efter första blicken och jag
tycker fortfarande du är jättekonstig
enda skillnaden är att jag nu vet
att du ville ligga med mig
precis som jag ville ligga med dig

men du betyder ingenting
du betyder ingenting nu

det här betydde ingenting
det var en lycklig stund kanske
men det var en kort stund
efter jag sagt det där om
sakerna gömmande inuti
hur du trillade in i min famn
med tungan i min mun

du la beslag på min längtan
efter varma nakna ytor
utan att fråga om lov
du gav mig förmågan
att bygga sandfallande slott

du betyder ingenting
det var därför förälskelsen
bubblade ur mig visste inte vart
jag skulle lägga den
förutom på dig
men det fick jag inte

det betydde ingenting heller när du
vi borde prata kanske
på det där sättet som aldrig bådar gott
och kommer sluta med att någon blir ledsen

ha inga förväntningar sa du
jag känner inget djupare sa du
rikta inte in dig på mig sa du
jag förstår inte vad du ser hos mig sa du
vi känner inte ens varandra sa du

där stod jag med mitt raserade sandslott
i famnen det jag byggt över natten
det var ett fint sandslott men
det var ett kortvarigt slott
och det betydde ingenting

du betyder ingenting
det är därför jag vill skriva ut
din ickebetydelse i dumma sms
om hur lite jag ligger sömnlös på nätterna
och tänker på din förbannade mun
och ditt jävla skägg och hur lite
jag vill klappa på ditt skägg
man ska akta sig för män i skägg
de döljer för mycket

du ska inte tro det förstörde mig
min himmel rubbades inte och solen
den fortsatte stiga och du
betyder fortfarande ingenting
det är därför jag ser förbi dig
ägnar resten av kvällen letande
botten av vinflaskan
tro inte jag flyr från dig
jag vill bara vara
någonstans där inte du är

du betyder ingenting och
du ska inte tro att du betyder någonting
jag ska fan skriva en dikt
om hur lite du betyder för mig
hur lite jag tänker på dig för
allt det här betydde ingenting och
du
betyder
ingenting




Fri vers (Spoken word/Slam) av thepinkprincess
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-07 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess