Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liknar min senaste, men jag skrev den här i vintras ;)


teckenspråk

jobbigt att vara familjens överhuvud
dirigera, diskutera utetider
vakna först, somna sist

ännu en nagel går av
vad gör man inte för matlagning?
en svordom når min syster av misstag

tummult utbryter, för noll anledningar
storasyster bryter in
allt vänds till två mot en

ger fringret, några svordommar
syster ledsen, mamma arg
skit i skor jag är viking!

letar tecken i trottoaren
i soptunnor
i mina händer

när började vi falla sönder?




Fri vers av Kathrina
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-14 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina