Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör mig?

min värld av melodier
smyger in i örat
flyter genom blodet
tills tonerna tar slut
åker ut som koldioxid

resterna hör någon annan
känner pirret i kroppen
tills vibrationerna ebbat ut
som en illastinkande gas
står jag åter ensam




Fri vers (Fri form) av Kathrina
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 21:55



Bookmark and Share


  blaite
Skitbra..
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina