Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STACKARS GUBBJÄKEL!

Och han fick aldrig veta hur illa
Han hade gjort mig i sin villa
När jag bara var den där lilla
Som hans stora händer lät killa

Och han tänkte heller aldrig på alla dessa prosor
Jag skrev för att han pilla' innanför mina trosor

Utan lov min bästa herre
Du gjorde mitt liv värre





Fri vers av Philosophum
Läst 352 gånger
Publicerad 2009-11-28 18:29



Bookmark and Share


  lycksele
Du har skrivit en alldeles för fin liten dikt, om det som ska vara hemskt. Jag vet inte om det här funkar. Kanske.
Titeln är dock jävligt hård. Och det ska den vara.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum