Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inga tvivel om att du är mitt hem

jag skrev en låt om dig en gång
som handlade om dina händer och dina ögon
dina ben och dina öron
din mun och din näsa

den handlade om de dagar och nätter vi hade tillsammans
om de morgnar jag vaknade upp med dig vid min sida
den är en livstid lång
lika lång som den tiden jag vill vara med dig

jag kan inte tänka mig en natt utan dina andetag
jag klarar mig inte utan dina ord och kyssar
jag vet inte varför du valde mig
men jag vet varför jag valde dig

det var den natten utanför biografen
när du kysste mig för första gången
och våra hjärtan slog i takt under natten
och bredvid dig visste jag att det var här jag ville vara

du är mitt forever and ever
mitt hoppar du så hoppar jag

du är
igår
idag
imorgon

du är min evighet
och jag klarar mig aldrig utan dig




Fri vers av anapanda
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-11-28 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda