Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffålder


Två UNGJÄVLAR
Har tagit sej ”rätten”
Att sätta på tjejer
Den enda är 12 och den andra 13

”de har omhändertagits av de sociala myndigheterna”

Det låter märkligt och visar återigen
Att det behövs en sänkning av straffåldern
Till 12 år eller nåt

Ungjävlar som springer efter damer i 20 års åldern
För att ta sej friheter
Våldta
Sätta på

Det räcker inte med behandlingshem
De ska straffas
Förr hade de blivit spöstraff
Det är nog lindrigt, egentligen, mot vad de orsakar…
Men lever kvar, i viss mån i 60-70 tals
Mjäkigheten …..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 00:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visst är det SJUKT ! Det fortfarande övervintrande Daltflummet från 60 och 70-talen (som SAP bär SKULDEN till) skapar och har skapat UNGA MÖRDARMONSTER och nu kryper det allt längre ner i åldrarna . Man undrar också: VAR tog deras föräldrar vägen ?
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO