Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

En tyngd
över ögonlocken
känning
av värk
vid höger öra
en rödsprängd vita
och blod under
tre
av huvudhandens naglar
Huggande smärta
i båda knäna
en blånad
runt vänster fot
och ett mentalt tillstånd
bortom
nyanser




Fri vers av Lénon
Läst 210 gånger
Publicerad 2005-10-21 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon