Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Advent


Godmorgon go´vänner och happy advent!
Idag stundar julmarknad, ljuset vi tänt.
Shopping, små tomtar går i parad,
skyltfönstret ler mot oss glittrande glad.

Dansa kring granen, kom lotter och köp!
högvinsten är fina ljuset vi stöpt.
Gissa sen vikten på gladgrisens skinka,
träffpunkt på torget, till vännerna vinka.

Sen bär det hemåt i rasande fart,
glöggrytan varm står vid pepparkaksfat.
Dörren till julen står nu på glänt,
happy go´vänner och trevlig advent.






ME/09










Fri vers av Madjori
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 06:09



Bookmark and Share


  ULJO
Advenst är en härlig tid och din dikt är mycket bra.
2009-11-30

  stenen/ Yv Ericsson
Tack för stämning till morgonfikat:)
2009-11-29

  lycksele
Dt var en riktigt happy text.
Bra diktat!
(glöggrytan ..vi har inte 3 lika bokst. i rad)
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori