Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i efterhand

inte visste jag att
du
viskar sanningar bakom min rygg
sanningar om mig
som jag inte anat
herre jesus!
om jag vetat
då hade mitt
liv sett annorlunda ut
självklart inte säger du
inget kan göras ogjort
i backspegeln
kan du nu
fälla de tårar
som aldrig blev fällda
se de sanningar
som inte kunde sägas
ångra inget
försonas
med dig själv




Fri vers av Myself
Läst 240 gånger
Publicerad 2004-06-22 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself