Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en kamp.... och längtan efter seger.


En segrandes sång

Hör du tonerna i fjärran?
de ekar i mitt hjärta
en tid som alldeles nyss flytt
som jag önskat stannat kvar

Ljudet dansar över pianot
dansar in i min själ
och leendet som fastnat på min mun
är det du gav mig varje dag

Nyckelharpan gråter en vacker melodi
spelar för min tro på allt vad kärlek är
för allt som du har gett till mig
för allt det jag kanske aldrig återser

Som jag längtat denna sommar
så längtar jag aldrig igen
gitarren sjunger för mig
tonerna om dig

En segrandes sång
ljuder sakta fram
starkare och starkare
hör hur du viskar ditt namn

Saknar dig du vackra pojke
tonerna du viskat, drömmarna jag drömt
evigheten jag önskat
den spelar nu, en ändlös ballad

Jag sluter ögonen för en stund
och hör den gång på gång
den vackraste melodi jag vet
en visa, en segrandes sång.




Fri vers av poetlinan
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-21 14:02



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
Vackert skrivet!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan