Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Lina Linder, du är fantastisk <3


Blomstrande hjälte

Inom dig finns en värld av styrka
den lyser genom stjärnpudrad himmel
jag betraktar och beundrar den på håll
Jag ser så mycket kärlek och tacksamhet
så mycket mod och beslutsamhet
Och även fast orättvisan sliter i dig
så finns det inte inom dig att ge upp
Jag kan inte ens förstå all den styrkan
eller föreställa mig alla höga hinder
När all den smärtan sköljer över dig
så kämpar du med den starkaste av sköldar
Du är en inspiration för världen
och en hjälte för mig




Fri vers av poetlinan
Läst 617 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-10 16:30



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Känner i mitt inre att du skrivet denna med hjärta och själ.. min fina vän.. Lassekramar till dig
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan