Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tysta skriket

Hör du hur tystnaden förändrats
hur tårar rinner nerför kinden
platsar att landa på tunga axlar
på resan från ekande ögon
Ett mörker som inte syns
omsluter mig i tystnad
när hjärtat skriker
rädda mig. Någon.




Fri vers av poetlinan
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-08 14:16



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Så skickligt så mjukt skrivet applåder i mängder!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan