Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton år och man längtar nästan tillbaka




det finns kanske hopp för både dig och mig

vi måste bara bli lite mer vuxna snart

du vet

det är en dag imorgon också

och kanske är det försent

att växa upp

imorgon



kommer du ihåg kvällarna

för jag kommer ihåg dem

3,5

cykeln hem

och det var nästan ljust redan vid fyra

ja jag minns parkerna

måsarna

det kalla vattnet

jag minns rutor ränder blommor

blöta skor

och när vi dansade till lillebror

som inte skulle bli om storebror

när han blev stor



undrar hur det gick



jag minns sorlet musiken

tusentals ljud

kokande mullrande stegrande

jag minns att vi kunde ha stannat mycket längre

undrar varför vi gick



och jag vet att det kommer att hända igen

kanske imorgon

och vi är ännu inte för gamla



men vi måste växa upp

vi måste växa upp




Fri vers av Mandelma
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 21:16



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
den här hade jag missat... synd. men tur att jag fann den för den var ett guldkorn! mycket bra skriven... applåderar så hårt och snabbt jag kan!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mandelma