Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockepinn

 

två timmar innan midnatt
klistrar du blekögd upp affischer för Morgondagen
på staket, väggar och himlens pelare
stapplar bort mot parkeringen
sätter dig i en okänd bil och åker
mot okänd ort -

en ormvråk bildar en siluett
mot den tysta nya gryningen
genom din vindruta

 

och ångan stiger från ängarna som lycka från ditt blod




Fri vers av Issand. VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-30 01:33



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
affischer för morgondagen så jävla snyggt
2010-04-25

    ej medlem längre
ja verkligen , snyggt (: <3
2009-12-09

  Burn
ja, jag säger det: affischer för Morgondagen - och sista meningen; där har du tryck :)
2009-12-01

    ej medlem längre
en alldeles fantastisk bild av hur det är i tankarnas värld!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP