Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins flödelse - 5




Ge av livet, få dubbelt igen.




ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 144 gånger
Publicerad 2009-11-30 10:46



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Sådd och skörd: så ett korn skörda ett ax.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori