Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över oss



över oss
vilar
dagens mor
och nattens
mörker
bildar strofer
om ett liv
att leva
levandes




Fri vers av Myself
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-30 12:34



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket liv och en varm känsla i mörkret för att leva !!
2009-12-23

  Fredrik Stillesjö
Hej myself!

Gillar, natten som kompositör för det liv som dagen vakar. Hälsar Fredrik
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself