Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensama motorvägar

Det är alltid
att se sist

som ett
träd står
jag

på ensamma
motorvägar

blir överkörd
av livet

gång på gång




Fri vers (Modernistisk dikt) av virre
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre