Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gertis och döden


Gertis och döden

Han hade dött, fått vatten i lungorna
Och kvävts, låg alldeles slut innan kroppen gav upp
De ska stämma sjukhuset för felbehandling

Men man undrar
Levern var uppdrucken
Dåligt liv och övervikt gav diabetes
Hjärncellerna torde inte ha mått bra av drickandet
Han haltade betänkligt

Han kört i fyllan många gånger med olika fordon
Nu var han död

Men den som mest borde stämmas för ”felbehandling”
Var nog han själv….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO