Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanhanden...

Kan det bara vara så
att doktorn håller oss vid liv då
under tiden tills kroppen själv orkar
att ta tag och börjar läka oss igen...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-11-30 17:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja nog kan det väl vara så!

Kram
Michaela
2009-12-01

  Lavinia Röd
Så är det nog tror jag....
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt