Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kodex

en tidig fyrtiotalist, som jag
undrar ibland över heder och över kodexen till en sådan
idag

jag tänker nu inte på familjeära och annat
utan på heder bara
den rent personliga

min mamma sa:
man slår aldrig en kvinna
ALDRIG

min pappa sa:
en liggande sparkar man aldrig på
ALDRIG
och ord skall du hålla

och det kan jag säga:

att hedern - den har jag kvar

vem som hlst kan kolla




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP