Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nota

 

du jag

vet inte

om det gäller längre

 

vad jag sa

den jag var

 

jag är inte samma

bara någon som

sitter kvar med

räkningarna

 

och de begagnade namnen

 

jag bär minnen

av svunnen beundran

våld och vettvillingar

jag bär en okänd skuld till

 

bortglömda vargar




Fri vers av molly crayons
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert språk.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons