Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta

Ett hjärta är en muskel
som sitter innanför revbenen
och pumpar runt blodet i kroppen.
Det dunkar varje dag
som ett bevis för att du lever
men du tänker inte på det
fören kärleken
får dig att känna
den molande saknaden
efter den personifierade
kärleken.




Fri vers (Prosapoesi) av Ampellilja
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-11-30 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur