Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att glömma

Inget värde inget djup
Ingen början inget slut
inte se inte höra
inte gå inte störa
inte visa inte gömma
inte glömma inte glömma
Inte höra
Inte störa
ett djup
ett slut
Glömma inte glömma




Bunden vers (Rim) av Ampellilja
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur