Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla ett ljus av liv i den kalla världen


Ett ljus

Ett ljus i fjärran
Ett ljus som glimmar
Ett ljus av värme
Ett ljus i kyla
Ett ljus är du
Ett ljus är jag




Fri vers (Prosapoesi) av Ampellilja
Läst 393 gånger
Publicerad 2009-11-30 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur