Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara en fågel

Jag vill vara en fågel
Flyga högt och lågt med vindens lek
Jag vill vara en fågel
Slå mina vingar långt bort från markens svek
Jag vill vara en fågel
Sväva och glömma din kärlek
Jag vill vara en fågel




Fri vers (Prosapoesi) av Ampellilja
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 22:41



Bookmark and Share


  Line W
Vackert! Kram
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur