Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I flaskan

Det bor en smärta i mitt bröst
en smärta utav svek
Den kväver min röst
som du kvävde vår kärlek

Jag ska skicka dig en flaska
fylld med all min ånger
Jag ska ge dig av den aska
som är mina sorger

Jag har har känslor i mitt hjärta
känslor som vill ut
Förbjuden kärlek som ger mig smärta
och ett svek utan slut

Men jag ska resa mig starkare
Jag ska kliva upp ur askan
och sträcka mig mot en ljusare
framtid utanför flaskan




Fri vers av Ampellilja
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur