Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Treva efter vita lakan
dra i blå gardin
Släpp in solens sken i mörkret
låt mig andas dagen in

Tysta steg på slitet golv
tassa fram till dörren
Glänta sakta utan gnissel
smyga ut i morgonstund

Andas morgondisets sötma
känna värmen av en bris
Höra fågelns hälsningar till solen
Dagen börjar
den är din




Fri vers av Ampellilja
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-23 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur