Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtid och framtid

Vet du vad som hände
dagarna som gick?
Vet du vad som väntar
bortanför ett ögonblick?




Bunden vers (Rim) av Ampellilja
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-06 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur