Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alice in videoland - red


RED (jag har och kommer föralltid att hata dig)

Jag kan inte tåla hur mycket som helst
det här är jag som lämnar dig
och förvänta dig inte att jag kommer tillbaka

minnena svider som piskrapp
och ryggen är sårad efter alla dina svek

det blev en gång för mycket och nu drar jag härifrån
och vad kan du göra åt det?







hon har blivit sårad en gång för mycket
hela hennes liv har bestått av lögner och hat
det är ett under att hon fortfarande står upp


över tröskeln ut mot oändligheten
det här är jag som lämnar dig
och du kan inte göra ett skit åt det




Fri vers av anapanda
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-11-30 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda