Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


Frihet
att se sin bästa vän bli fri från bojor
att se henne le inte bara med munnen utan också med ögonen
att se henne öppna sig efter att varit bunden till händer och fötter
att se henne våga ta emot kärlek efter att fått hårda slag av kärleken
att se henne börja leva och skapa igen




Fri vers av christie
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie