Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade rättvisa


Fan vad rättvisan ljuger
Den stora ormen blir bara
större och större

Han kan ringla sig fram
överallt men ingen gör
någonting
av rädsla för hans vassa
tunga

Men va fan jag har fått
känna på både tungan
och styrkan och stått
upp för rättvisan
men ingen har vågat
stå bredvid

Låt den stora ormen få gå
i sin fälla och göra knut på
sig själv
Så att samhället kan känna
trygghet igen




Fri vers av christie
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 12:45



Bookmark and Share


  aol
Så sant bra skrivet
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

christie