Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom höga hindren


Jag ser inte

solen för molnen

jag ser inte ljuset för mörkret

jag ser inte glädjen för sorgen

jag ser inte sommaren för hösten

jag ser inte framtiden för dåtiden

men om jag låter en spegel av
min själ sakta framträda

så ser jag solen ,ljuset vilket
gör att jag kan glädjas åt

sommaren och framtiden




Fri vers av christie
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-02 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie