Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara stor men ändå liten


Ser min dotter bli till en vuxen kvinna

känner en fasa och oro för allt hon
kommer att möta

som

sorg och glädje
falskhet och ärlighet
beröm och törnar

att se henne växa men
ändå vara så liten
får mitt modershjärta
att vilja skydda från

allt ondo

och vara som en
skyddande sköld

runt henne

tills ingenting kan skada
längre




Fri vers av christie
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-30 02:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra text tycker jag
2010-08-30

  Johan Bergstjärna VIP
Kan vi värna våra barn som sköldar?...

Vi kan hjälpa dom hålla upp sina egna sköldar...
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

christie