Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vattenfall av diamanter

Ser rakt ut i mörkret

Ett mörker som ger
trygghet
inget obehag
ett lugn
en känsla av närhet

Plötsligt öppnar sig
mörkret likt en port

som ett vattenfall
av gnistrande diamanter

rinner i en strid ström
framför mig

och jag vet att nu
kommer vägen äntligen
att gå min väg
och mörkret kommer
att skydda mig och ge mig
trygghet




Fri vers av christie
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-01 00:05



Bookmark and Share


  Anna*
Åhhh så skönt att porten öppnas och det är tid att ta sig vidare ut i det gnistrande vackra som leder till nya positiva grejer :-)
2010-09-01

  poetlinan
Vackert hoppfullt
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

christie