Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR?

Hjärtat värker

kroppen skriker

sorgen bara växer

besvikelsen är så stor

Hur kunde du?

Varför gjorde du det?

Vad betyder jag för dig?

Min tilltro är borta

Jag vågar ALDRIG mer lita på
någon mera

Varför ? Varför? Varför? Varför?




Fri vers av christie
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-05 22:11



Bookmark and Share


  aol
starkt brinner diktarjagets hjärta, så smärtsamt,
2010-09-05

  Nina Nightwish
Aj, det låter inte bra:(
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

christie