Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sväljer och sväljer

Jag sväljer och sväljer
men klumpen i halsen
bara växer

Tårarna bränner bakom
ögonlocken och är
nära att svämma över

Varför kan inte jag få
känna glädje

Varför kan inte jag få
uppleva rättvisa

JAg hör en röst fråga
"Hur är det ? Mår du dåligt?

Jag hör mig själv svara
" Nejdå men jag tror jag håller
på att bli förkyld "

Vänder mig bort och torkar
några tårar som pressat sig fram
Sätter lite glans på läpparna
och drar på munnen och vänder
mig om och sträcker på mig

Klumpen i halsen växer
men jag fortsätter att
svälja




Fri vers av christie
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-30 23:18



Bookmark and Share


  Anna-Lisa
Känner igen mig, väldigt fint! Känns äkta!
2010-08-31

  Anna-Lisa
Känner igen mig, väldigt fint! Känns äkta!
2010-08-31

  aol
käner igen så starkt bra skriftat
2010-08-30

  poetlinan
Sorgligt och jag blir berörd. Känner igen mig.
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

christie