Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det varde ljus


Och det varde ljus
I skenet av ljuslågan
såg jag dig stå där

Du hade ett hår
skimmrande som en
ängel

Jag kunde känna din
oro i din kropp
trots att du inte
andades några ord

Du kommer sakta emot mig
och jag känner hur ett ljus
finns runtomkring dig

Ett ljus som du inte är
medveten om

Snart kommer du att
att andra känner ditt ljus
och du kommer att kunna
släppa din oro mer och mer

Hela livet står och bara väntar
på att upptäckas
en ljus väg kommer du att möta

men om det finns några skuggor
så låt ljuset sakta svepa över

Och det varde ljus




Fri vers av christie
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, vackert
2010-09-01

  aol
vackert vännen,
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

christie