Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

Det underbara ögonblicket då det lilla barnet ligger på min barm
jag känner doften av något nytt och vackert som jag burit under en lång tid
känslan av att någonting så vackert och underbart
kan skapas och sedan fylla sådan glädje
gör att tårar av glädje och underbart sakta rinner på min kind

det lilla barnet så perfekt i sin helhet




Fri vers av christie
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 23:14



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Fint:)
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

christie