Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skötet

Det varma
skötet som
livets ljus

sipprar sakta
genom öppningen

öppnar sig mer och mer
för att till slut

släppa fram livet

som en ros i full blom






Fri vers av christie
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 00:02



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej christie!

Livets mirakel på ett nytt sätt. Bra. Hälsar Fredrik
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

christie