Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 18 november 2003


Höstfloden

Gatan strömmar bort
Tyngden av stora vatten
Nerför, nerför...

Lyktorna kastar skugga
mot gatornas vattendrömmar
Den vackra asfalten glänser

Genom ögon av glas
Färdas lamporna i blixtens hastighet
Ovanför, ovanför...

Stjärnorna!
Inte ett träd, inte en skugga
Allt har gått i vila

Mörker på jorden
Mulna skyar ila
Ovanför oss, nerför oss...




Fri vers av näver de anima
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-02-11 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima