Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blott du är kvar när allt är sagt



bleksol lyser
ogästad ödemark

grön är
källorna
vid horizonten

där svävar
en ton
som till hör
dig




Fri vers av rebecca d
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-01 19:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så underbar.
Applåd!
2010-01-27

    Bodil Sandberg
Kära vän!så enastående vackert!!!
2009-12-21

    Mejja
Tonen av aldrig sinande kärlek!
2009-12-08

  Maria T
En ton så silverklar
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d