Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nescio nomen

du finns
jag såg dig
men din genomskinlighet var så stor
att skuggan din snabbt försvann i samhällsbruset

jag återvänder ofta till platsen
där ditt första avtryck blivit mig uppenbart
men nu rensar gatsoparmaskinen trottoaren
och skuggbilder dunderbrakas in till påse

som
tillsist
blir soptippsmat

du finns
jag så dig ju!
du är sann

men sådan verklighet
genomsynt
får inte komma fram

jag ropar
men bortsuddade skuggor
svarar
ej




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 19:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket angeläget att läsa och värdefullt
om bortglömda utan berättigad plats i samhällslivet
inte vet ja namnet, osynlingar???
2010-01-07

  Monika A Mirsch VIP
/ men bortsuddade skuggor
svarar
ej /
minnet härjar
medan tankens vemod
förklingar i skymningen
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP